Stap 1 - Open het koelingsoverzicht.

Selecteer de optie overzicht onder de koelingsmodule.

Stap 2 - Selecteer Nieuwe frigo.

door op de knop "nieuwe friog" rechtsbovenaan te klikken, opent er zich een nieuw scherm.

Stap 3 - vul alle gegevens in

Vul alle gegevens in, die noodzakelijk zijn om een frigo toe te voegen.

Frigo nummer: de volgnummer die deze frigo kijgt.

Frigo Naam: de naam die aan deze koelcel gehangen wordt.

Breedte: de breedte van de koelcel, het aantal voorraadkisten dat er naast elkaar kunnen staan in een koelcel.

Lengte: de diepte van een koelcel, het aantal voorrraadkisten dat er achter elkaar kunnen staan in deze cel

Hoogte: de hoogte van de koelcel, dit is het maximum aantal voorraadkisten dat er op elkaar kunnen staan in deze cel.

Referentie: de referentie is een punt dat genomen wordt als herkenningspunt, zo kan je je steeds orrienteren op dit punt.

dit kan bijvoorbeeld een deur, verdamper of iets anders zijn.

Referentiezijde: de zijde waarop de referentie zicht bevind.

OPGELET! het is aan te raden, om de frigo steeds zo toe te voegen dat de deur zich onderaan het scherm bevind. Dit blijkt de meest praktische manier om nadien kisten in te voeren.

Stap 4 - controle

controleer of de plattegrond afgebeeld links van het formulier overeenstemt met de realiteit.

indien dit het geval is, moet er enkel nog opgeslagen worden.