Stap 1 - Open de frigo details.

lees meer: Hoe kan ik de frigo details bekijken?

Stap 2 - Klik op de bewerken knop.

deze bevind zich rechts bovenaan het scherm. Door hierop de klikken, wordt het edit scherm geopend.

Stap 3 - wijzig de gegevens.

wijzig de gegevens die moeten veranderen. Let Op! , het is niet mogelijk een frigo te verklienen waar nog fruit in zit. Dit is enkel mogelijk indien er geen fruit meer geplaatst is in de rij of kolom die zal afvallen.

Stap 4 - Opslaan

na het wijzigen van de gegevens mogen ze opgeslagen worden. indien je niet akkoord bent met de wijzigingen, akn je nog steeds annuleren.