Stap 1 - Open het personeels overzicht

Waar kan ik een overzicht zien van al mijn personeelsleden?

Stap 2 - druk op de knop "Nieuw Personeel"

rechtsbovenaan het overzichtscherm vindt u de knop "Nieuw personeel", indien u op deze knop drukt, opent er zich een venster waarin u een nieuw personeelslid kan toevoegen.

Stap 3 -upload een foto.

het eenvoudigste is om de pasfot van het personeelslid up te loaden, zo heb je steeds een duplicaat van die persoon zijn paspoort.

door op "select file" te drukken, kan je een nieuwe foto toevoegen.

Stap 4 - Vul het formulier in.

vul alle gewenste gegevens in het formulier in.

indien de nationaliteit van het personeelslid niet in de lijst voorkomt kan u de steeds toevoegen onder Mijn bedrijf - Lijsten - nationaliteit.

hetzelfde geldt voor de verblijfsplaats.

Stap 5 - Druk op opslaan.

indien alle gegevens correct zijn opgeslagen, kan u op opslaan drukken. het personeelslid wordt toegevoegd.