Onder de details van een sorteerlot vindt je alle gegevens terug van dit sorteerlot. Ook het sorteerverslag kan hieronder afgedrukt worden.

Stap 1 - Open het sorteerlot overzicht

als je vragen hebt bij het openen van het sorteerlot overzicht, kan je meer info vinden in het volgende artikel:

Hoe open ik het sorteerlot overzicht?

Stap 2 - open het sorteerlot

Kies het sorteerlot dat je wenst te openen in de tabel. Klik op de details knop achter deze lijn. Vervolgens wordt het sorteerlot geopend.

Onder het sorteerlot - detail venster vind je alle informatie terug met betrekking tot dit sorteerlot.