Stap 1 - haal de printer uit zijn verpakking

Meer info over dit onderwerp vindt je in het onderstaande artikel.

Hoe haal ik mijn printer uit de verpakking?

Stap 2 - Plaats de printer, en de rol labels

meer info over hoe je de eerste keer een rol labels plaatst, en hoe je de printer calibreert, vindt je in onderstaande artikel.

Hoe installeer ik mijn printer de eerste keer?

Stap 3 - Verbind de printer met de PC

Met het bijgeleverde USB-kabeltje kan je de printer verbinden met jouw PC

Stap 4 - Zet de printer aan

Stap 5 - Open het configuratiescherm en selecteer apparaten en printers

Stap 6 - controleer of de printer automatisch geinstalleerd is

Door configuratiescherm te openen, en vervolgens apparaten en printers te selecteren zou je de volgende printer moeten zien.

Stap 7 - Mijn printer is niet geinstalleerd

Indien u niet het geval is, controleer of u de printer correct hebt aangesloten, en is ingeschakeld.

Indien uw printer nog steeds niet herkend wordt, kan u de drivers downloaden via de volgende link:

https://www.zebra.com/us/en/support-downloads/eula/unrestricted-eula.-227178c9720c025483893483886ea54032da4ba1a754ef88faaff03fffc08a71d3935761544249a3ee398d678e1882a06ca654fd4c1199d56a08d8bef9c305481299b8950e32f7b.html

Stap 8 - open de printer voorkeuren

Rechtsklik op de printer “Zdesigner ZD420-203dpi ZPL” en selecteer dan “Voorkeurinstellingen voor afdrukken”

Stap 9 - Open de voorkeursinstellingen

klik op "voorkeursinstellingen"

Stap 10 - Importeer Printerinstellingen

Selecteer bovenaan “Import/Export instellingen”

Klik op “Importeren”

Selecteer het bestand dat u onderaan dit artikel  kan downloaden

Stap 11 - Controleer of het laden gelukt is

Ik krijgt geen pop-up na het inladen van het bestand.

Ga naar de tab “opties” en kijk na dat de grootte 10,20 op 10,20 cm is.

Stap 12 - Opslaan

Klik eerst op "Toepassen" en vervolgens op “OK” om de instellingen op te slaan.