Stap 1 -  Bezoek jouw persoonlijke website

Surf naar www.agromanager.eu/Login

Vul vervolgens je bedrijfsnaam in, en druk op volgende. Ook is het mogelijk om direct te surfen naar jouw persoonlijke agromanager website. (Bedrijfsnaam.agromanager.eu)

Stap 2 - Inloggen

Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Door het REMEMBER ME vakje aan te vinken, wordt je wachtwoord opgeslagen. Zo hoef je het niet elke keer opnieuw in te vullen.

Klik vervolgens op Login.

Wanneer je 2-factor authenticatie hebt aanstaan, dan krijg je een SMSje of email met je inlogcode. ( Dit kan je per gebruiker instellen als extra beveiliging) hoe je deze code ontvangt, kan je selecteren onderaan dit scherm.

Stap 3 - 2 factor authenticatie

Indien deze instelling aanstaat voor jou, dan krijg je een scherm te zien waar je een code kan invullen. Deze code (6 cijfers) is verstuurd naar jouw e-mail, of via sms. Door op valideer te klikken, valideer je de ingevulde code.

Stap 4 - U bent ingelogd.

Wanneer u het dashbord ziet van uw agromanager, wilt dit zeggen dat u ingelogd bent.