Stap 1 -  Bezoek jouw persoonlijke website

Surf naar www.agromanager.eu/Login

Vul vervolgens je bedrijfsnaam in, en druk op volgende. Ook is het omgelijk om direct te surfen naar jouw persoonlijke agromanager website.

Stap 2 - Vraag een nieuw wachtwoord aan

Onder de inlogknop, kan je op wachtwoord vergeten drukken. door hier op te drukken kan je een nieuw wachtwoord aanvragen.

Stap 3 - identificeer je gebruiker.

in het scherm dat nu geopend is, moet je je gebruikersnaam invullen. Deze gebruikersnaam is gekoppeld aan een email adres. Door de gebruikersnaam in te vullen, ontvang je een email met daar in verdere instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Stap 4 - Er is een E-mail verstuurd

in deze mail, zit een link, waarmee je je wachtwoord kan herstellen. Hierdoor kan je een nieuw wachtwoord aanmaken.

Stap 5 - Stel je nieuwe wachtwoord in.

Vul 2 maal hetzelfde nieuwe wachtwoord in. Door op "opslaan" te klikken wordt je oude wachtwoord verwijderd, en opnieuw ingesteld door dit nieuwe wachtwoord.

Stap 6 - inloggen

Nadat je op opslagen hebt gedrukt word je opnieuw teruggeleid naar de inlogpagina. Hier kan je opnieuw inloggen met je gebruikersnaam en je nieuwe wachtwoord.