Stap 1 - Open het gebruikersoverzicht

Indien je niet weet hoe je dit doet, kan je het volgende artikel raadplegen:

Waar zie ik het gebruikersoverzicht?

Stap 2 - Selecteer Nieuwe gebruiker

Rechts bovenaan in het scherm vind je de knop "Nieuwe gebruiker" door hier op te klikken voeg je een nieuwe gebruiker toe.

Stap 3 - Vul de gegevens in

Alvorens een nieuwe gebruiker is aangemaakt, moeten er heel wat gegevsn ingevuld worden.

gebruikersnaam: de naam waarmee deze persoon wenst in te loggen.

Rol: hiermee kunnen de rechten van een account geselecteerd worden. Meer info hierover vind je in het volgende artikel:

Wat betekenen de gebruikersrollen?

Telefoon: Voor dubbele authenticatie is een mobiel telefoonnummer vereist. Dit nummer moet steeds beginnen met + en daarna de landcode. Voor België is dit +324... voor Nederland +316...

Wachtwoord: dit is het wachtwoord dat je zelf selecteert voor deze gebruiker.

Twee-factor authenticatie: Hierdoor zorg je voor een extra beveiliging aan jouw profiel. Je profiel is niet toegankelijk voor mensen die niet over jouw mobiele telefoon beschikken.

Stap 4 - Druk op Opslaan.

Nadat je op opslagen gedrukt hebt, worden al jouw instellingen opgeslagen, de nieuwe gebruiker is toegevoegd en de persoon in kwestie krijgt een e-mail. Vervolgens kom je in het details venster van deze gebruiker uit.