TC70 Scanners aangekocht bij Agromanager worden standaard uitgerust met een handvat. Dit handvat wordt apart geleverd, om transportschade te voorkomen. Alvorens het toestel ingeschakeld wordt, moet het handvat eerst geinstalleerd worden.

Stap 1 - Controleer of de achterzijde van de TC70 is uitgerust met met een uitsparing.

Dit klepje is al reeds geinstalleerd door ons. Hiermee wordt de TC70 verbonden met het handvat.

Stap 2 - Plaats het het handvat onderaan het toestel in de uitsparing

Stap 3 - Druk de twee drukknoppen in aan de zijkant van het pistool.

de weerhaken aan de bovenzijde van het pistool bewegen naar elkaar toe.

Stap 4 -  klik het handvat vast aan het pistool

Draai de scanner en het handvat naar elkaar toe, zodanig dat de weerhaken vast klikken in de scanner.

Stap 5 - Scanner loskoppelen

Om de scanner terug van het pistool los te koppelen, druk je de knoppen aan de zijkant van het pistool in. Hierdoor klikken de haken van het hanvat los van het toestel. Het handvat is losgekoppeld van het toestel.