indien je een oplaadpakket besteld hebt bij agromanager, heb je een pakket ontvangen met onderdelen. Dit pakket bevat alle onderdelen om de lader van de TC70 samen te stellen. Alvorens de lader te kunnen gebruiken moet deze eerst gemonteerd worden.

Stap 1 - Plaats de scanner in de cup

Stap 2 - vergrendel de oplader

door de gele vlakken omhoog te schuiven vergrendel je de oplader op het toestel

Stap 3 - led indicators

bovenaan het scherm zit een led indicator. Wanneer deze oranje knippert, dan is de scanner aan het opladen.

wanneer de indicator groen blijft branden, dan is de scanner olledig opgeladen.