Om jouw scanner te laten werken met agromanager, is er een internet verbinding vereist.

met de TC70 is de enigste mogelijkheid om dit te doen aan de hand van een wifi verbinding.

Stap 1 - open de menu

open de menu door op de menu knop te drukken.

je kan ook de statusbar naar beneden wrijven.

Stap 2 - open de instellingen

De instellingen kunnen worden geopend door op het tandwiel icoontje te klikken

Stap 3 - zet de wifi verbinding aan.

dit kan je doen door de schakelaar in de AAN positie te plaatsen

Stap 4 - Open de wifi menu

dit doe je door op het wifi onderdeel te klikken

Stap 5 - Selecteer het juiste netwerk

selecteer jouw wifi netwerk in de lijst met netwerken. Door hierop te klikken wordt er verbinding gemaakt.

Stap 6 - wachtwoord invoeren.

indien jouw netwerk beveiligd is, vraagt de scanner nog een wachtwoord. door dit wachtwoord in te geven is de scanner verbonden met het internet.