De TC25 heeft voor het gebruik met agromanager internet nodig. Dit kan verkregen worden door te verbinden met een wifi netwerk, of met behulp van één simkaart. hoe je de simkaart installeert lees je hieronder.

Opgelet! enkel een NANO SIM past in dit toestel.

Stap 1 - open het toegangsluikje aan de achterzijde van de telefoon

Stap 2 - plaats de simkaart in de juiste postitie

de metalen vlakken zijn gericht naar de onderkant, en de schuine zijde bevindt zich gericht naar de bovenkant van het toestel.

Stap 3 - duuw de simkaart in de houder

wanneer de simkaart correct geplaatst is, voel je een zachte klik, de simkaart blijft vervolgens zitten in positie

Stap 4 - installeer het beschermluik opnieuw.

let wel op dat het correct afsluit en dat er geen openingen meer zijn.