Stap 1 - open de menu

open de menu door op de menu knop te drukken.

je kan ook de statusbar naar beneden wrijven. en op het wifi icoontje klikken.

Stap 2 - open de instellingen

De instellingen kunnen worden geopend door op het tandwiel icoontje te klikken

Stap 3 - zet de wifi verbinding aan.

dit kan je doen door de schakelaar in de AAN positie te plaatsen

Stap 4 - Open de wifi menu

dit doe je door op het wifi onderdeel te klikken

Stap 5 - Selecteer het juiste netwerk

selecteer jouw wifi netwerk in de lijst met netwerken. Door hierop te klikken wordt er verbinding gemaakt.

Stap 6 - wachtwoord invoeren.

indien jouw netwerk beveiligd is, vraagt de scanner nog een wachtwoord. door dit wachtwoord in te geven is de scanner verbonden met het internet.